Påsklovet snart över...

Jag har sagt till mig själv flera dagar nu att jag måste ta tag i allt som ska göras men det har varit så skönt att brar ta det lungt och slappa...

I början av veckan spelade jag för första gången någonsin på ett nintendo wii.. Det var jätteroligt... Hoppas att jag får spela snart igen.. :)

I morgon ska bli en jätterolig dag.. Mamma och jag ska åka in till Örebro och shoppa.. Jag har en hel lista med saker jag vill köpa.. Men vi får väl se vad pengarna räcker till... Jag kommer förhoppningsvis hitta en väska som jag vill köpa och lite andra småprylar.. och lite kläder.. Det är ju alltid roligt att förnya garderoben..

Ikväll blir det fredagsmys med sambon.. Det har varit ett par veckor nu som han har jobbat över mycket men jag hoppas att han inte jobbar över nästa vecka.. I alla fall inte på min födelsedag..

Det känns inte som jag fyller 20 år nästa vecka.. Jag menar det kommer inte att bli så stor förändring tycker jag.. Det är ju inte som om man blir myndig eller något sånt.. Men många tycker att 20 år är en stor sak att fira.. JAg vet inte hur det blir at fira mig mer än att det kommer folk nästa lördag och antagligen på söndagen också..

Jag bokade klippning till mig själv igår.. Ska bli så skönt att klippa bort det slitna håret.. Men mer blir det nog inte.. Måste ha ganska långt hår till balen..

Nej nu måste jag gå.. Ska mysa med min älskling..
Ha det bra..

Dagens citat!

A friend is someone with whom you dare to be yourself. ~ Frank Crane


Dagens citat!

”Ingen kan vara nere på en ballong” ~ Nalle Puh


Dagens citat

”Förmågan att idag tänka annorlunda än igår skiljer den vise från den envise.” ~ John Steinbeck


Glad Påsk!!

Glad Påsk till er alla.. Hoppas att ni har en lika bra påsk som jag har... Börjar äntligen att må bättre efter drygt en och en halv veckas sjukdom..

I morgon ska jag till Sanja eftersom hon fyller 20 år... Ska bli riktigt roligt..

Men nu ska jag mysa med min älskling..

Sov gott och dröm söta drömmar..

RSS 2.0