Trasig diskmaskin

Idag är jag ganska irriterad.
Jag är förklyld. IGEN! och våran nya diskmaskin. Har inte ens haft den ett halvår. Har gått sönder.
Precis när både sambon och jag har varit sjuka så vi inte orkat bry oss om disk. Och vi nu har ett berg av disk hemma i köket. Då är den trasig. Kan säga att jag blev otroligt ledsen och arg när det hände.
Nu får vi vänta och se när de kommer och ska laga den.

Undertiden får vi väl handdiska. Sambon tog första skiftet med att försöka få bort berget av disk igår. Han som börjar bli frisk igen. Jag satt och tittade på i mitt feberyrande tillstånd. Glad att jag hade en sambo som orkade kämpa med all ingrodd mat och alla muggar med rester efter honungsvatten.
Jag måste faktiskt säga att jag har en helt underbar sambo som tar hand om mig när jag är sjuk. Bäddar ner mig i sängen och står ut med alla kramar jag vill ha.

Jag är en sån där person som vill ha närhet och omtanke när jag är sjuk. Sitta och mysa. Kramas hålla handen. Vara så nära som möjligt. Och jag älskar när man fixar med mat åt mig eller bara kommer med lite choklad eller vad som hellst. Min sambo är totala motsattsen. Han vill bli lämnad ifred. Jag ska inte röra honom. Jag ska knappt prata med honom. Och jag vill självklart sköta om honom då. Något som inte uppskattas.

Tänk vad olika man kan vara.

Bye

Vårkänslor

Idag har jag vårkänslor i hela kroppen.. Det är en härlig varm vårdag och solen värmde min hud redan i morse innan kl sju när jag gick ut till bilen. Nu visar termometern att det är 14 grader ute i skuggan.. Underbart härligt..

Har hört fåglarnas glada kvittrande hela dagen och det gör bara vårkänslorna starkare. Hoppas verkligen att vi inte får några mer baksalag nu.. Det enda jag inte ser fram emot är pollen... :( Dags att börja ta tabletter igen.. men men.. så är det..

Igår var sambon och jag ute och utforskade omgivningen där vi bor. Vi såg att många träd hade börjat få knoppar.- Det var skönt att vara ute och gå i det fina vädret och vi drog oss nog lite båda två för att gå tillbaka in och fortsätta städa.. Men vi passade även på att lufta ut huset lite när det var så fint väder.

Vi har faktiskt fått mycket gjort de senaste dagarna, men vi har mycket kvar. Många kartonger att packa upp och mycket att hitta plats för. Mitt kontor har i princip ingen hylla som är ledig och alla bordytor är överfulla. Och jag har fortfarande kartonger att packa upp där inne med.. Vet inte vad jag ska göra av alltihop.. Men det ordnar sig nog.

I går fick jag en glad överaskning. Min orchide som jag fått av mina föräldrar, som jag höll på att förfrysa i lägenheten för någon vinter sedan har äntligen fått knoppar. Den har inte blommat på minst två år. Antar att det betyder att den trivs i huset.. Så glad. :D

Jag sitter just nu och funderar på vad jag vill plantera för blommor hemma nu i vår. Vad jag vill ha blommande hemma. Det finns så mycket fina blommor.. Svårt att välja.. Vi får väl se vad det blir..

Nu måste jag gå..
Bye

RSS 2.0