Jobb!

Jag har fått jobb, kan man nog kalla det. Jag ska dela ut reklam två gånge ri månaden och jag är jätteglad att jag nu kan tjäna lite egna pengar medan jag håller på med att försöka förverkliga mina andra drömmar som tyvärr inte ger mig någon inkomst för ögonblicket.

Jag gjorde min första dag igår och jag måste säga att jag har ont i hela kroppen efter att ha sprungit upp och ner för alla trappor i alla trapphusen.. Jag ser verkligen på andra ögon på postens arbetare och alla andra som delar ut reklam och liknande..

Jag kom fram till att springa i trappor är nästan som backträning och jag hoppas att jag innom några månaders tid har bättre kondis än jag har nu.

Tack min underbara mamma för all hjälp igår. Du är bäst.
Även ett stort tack till pappa  som fixade med markservicen.

Och sen ävne ett stort tack till min sambo  som, när han kom hem när jag var klar, tog hand om mig. Fixade fotbad och sedan masserade mina fötter. Och som stod ut med mitt vridande och vändande i sängen hela natten då det gjorde så ont i knän och ben att jag hade svårt att ligga skönt.

Jag älskar min familj så mycket. ♥ Ni ställer alltid upp för mig och stöttar mig. TACK för att ni finns.

Sen vill jag även tacka min underbara vän Becca som hjälpte mig i tisdags. Du är underbar sötnos!

Klippning!

Idag ska jag iväg till frisören.. Om bara några timmar..  Ska bli så skönt att klippa bort mina slitna, kluvna hårtoppar och klippa upp luggen igen.

Och imorgon ska jag träffa min underbara vän Becca.. Vi har inte träffats på ett par månader då vi båda haft ganska mycket för oss.. Så hon ska få sin julklapp av mig.. Bättre sent än aldrig eller hur?

Nu ska jag sätt apå lite bra musik och slappna av.

Bye!

The Last Song

Detta är en underbar film. Jag har sett den några gånger och skulle gärna ha den i min film samling.

 

Jag älskar även den här låten som är med i filmen. Det är den som har fått upp mina ögon för Miley Cyrus musik.

 

 

Just nu läser jag faktiskt boken som filmen bygger på, fick den i julklapp. Det är Nicholas Sparks som har skrivit den. Han har även skrivit: The Notebook, A Walk to Remember och Dear John. Alla tre har blivit jättepopulära filmer.

Jag kommer absolut att köpa böcker skrivna av honom, då jag tycker om hans skrivstil och hur han får en att vara med i berättelsen från början till slut.


Just The Way You Are ♥

Älskar den här låten.


Nytt År!

Nu är de täntligen nytt år.. Det finns så mycket som jag ser fram emot under detta året.. :D

Bland annat hoppas jag att jag får ett jobb. Ska iväg på interjuv för ett, man kan väll kalla det för, deltidsjobb. Bara någon timme i veckan. Men allt är välkommet just nu.

Förhoppningsvis kommer vi under året att flytta. Jag håller tummarna för fullt.

Jag har många förhoppningar på året 2011. Jag har så många drömmar och önskningar att jag inte tror att allting händer. Men man kan ju alltid hoppas. Jag har gått in i det nya året med massa HOPP.

Måste bara berätta att jag har haft en av de bästa jularna på länge, fast jag inte gjorde och ordanad emed allt jag ville.

Nu måste jag gå och vara social med brorsan då jag är hos honom.. ;)

RSS 2.0