Nästan sommar??

Gud vad snabbt våren kom. Det känns nästan som sommar när det är så varmt som det är ute och jag har hört att syrenen snart kommer att slå ut på vissa ställen... I APRIL! vitsipporna och påskliljorna har inte ens blommat över.. Sommar redan känns det nästan som. Men vinden är fortfarande lite kall och nätterna med...
   Jaja vi får väl se hur det blir..

Man blir i alla fall lite uppåt när vädret är så fint och det är kanske tur det.. annars skulle jag nog hamn i en neråt spiral igen.. Det har varit så mycket tråkigheter som har hänt den senaste tiden.. Även om det har hänt en hel del bra också, men jag tror att jag har en tendens att se allt det negativa istället för allt possitivt..

Och jag som brukade vara så possitiv förr.. Dags att få upp humöret på topp och se allt som är bra... Det kanske alla behöver göra ibland. Inte gräva ner sig med allt tråkigt..

hmmm.. undrar om detta inlägget ens går att förstå.. Känner mig lite svamlig men det bjude rjag på..

BYE!

DJ Got Us Fallin' In Love med Alex Goot & Christina Gimmie



Älskar den här låten.. De sjunger den så bra tillsammans. :D


Problem med internet....

Jag blir så irriterad på vårat internet hemma.. Det kommer och går lite som det vill.. Men jag ska försöka lösa det nu i veckan.. Hoppas jag..

Det har hänt mycket sedan jag skrev senast.. Våren är verkligen här.. Äntligen.. :D

Hela köket hemma luktar påskliljor och ute har jag sett blåsippor, vitsippor och tussilago.. Självklart en massa andra blommor med.. :D

När det har varit så varmt som det varit nu ett tag saknar ajg att vi inte har balkong, men det är ju så det är tyvärr.. Dock är det inte långt till parken..

Nu ska jag snart gå hem.. Sitter hemma hos mina föräldrar och lånar datorn..

BYE!

Bra filmer!

Här kommer en lista på några bar filmer:
  • Sabrina
  • Breakfast at Tiffany´s
  • A walk to remember
  • The last song
  • He is just not that into you
  • Marley and Me
  • Letters To Juliet
  • Carolina Moon
Det finns så många bra filmer..

Tisdag!

I morse när jag vaknade kändes det som dagen skulle bli bra fast jag har ont i ryggen. Men sen såg jag vädret och humöret skönk ett par snäpp direkt.. Jag vill ha sol och fågelkvitter.. Men man kan inte alltid få vad man vill.

Jag borde vara glad att jag faktiskt kom ur sängen i morse.. Det trodde jag nämligen inte inatt när jag hade som mest ont..

Nu ska jag ta hand om lite disk här hemma..

BYE :D

Alex Goot

Man kan väl säga att jag snubblade över dne här killen på youtube för en tid sen och jag vill bara att ni ska lyssna på några av låtarna han har gjort covers av.. Jag tycker att han sjunger väldigt bra. :)

 

 

 

 

 


Vår!

Det verkar som våren är här nu på riktigt. Vilket gör mig så glad.

Jag har även märkt att det var ett tag sedan jag skrev.. Det har varit så mycket på senaste tiden..

Jag har varit sjuk igen och sen har det varit mycket ut och åka.. Vilket har gjort det svårt att hinna med. Jag har prioterat lite andra saker nu och våren gör att man vill vara ute mer. :D

I helgen har jag varit hos min svärmor en dag och andra dagen kom hon hem till oss (min sambo & mig). Vi har haft det väldigt trevligt. Hon är underbar.. Hon hjälpte mig med städning och tvätt. Sånt som helt enkelt inte blivit prioriterat när jag varit sjuk..

Nu ska jag ta och fixa lite andra saker som har kommit på efterkälke.. Men jag ska försöka skriva här oftare.

BYE!

RSS 2.0