Hängig...

Min förkylning har kommit tillbaka.. Igen.. Suck.. Hela natten har jag hostat och knappt sovit något.. Så jag lät mig själv ha sovmorgon idag.. Kom upp vid halv tolv och jag är fortfarande helt slut..

I onsdags var jag med min sambo och min mor på Biltema och Ikea i Karlstad.. Vilket var väldigt roligt..

Och igår hjälpte jag (och även min sambo lite i slutet) till att montera den här byrån från Ikea åt mina föräldrar:

En snygg byrå från Ikea som jag tycker är så snygg.



Den passar så himla bra in i mina föräldrars nya sovrum.. Men om jag fick välja skulle jag nog hellre köpa någon av de andra byråerna i serien.. Helst någon av de nedan:

Snygg byrå från Ikea.. Prisvärd också. :)


Så snygg byrå från Ikea.. Vill ha en själv.. Vet bara inte vart jag ska ha den.. :D

Den blåa skulle jag nog vilja ha i arbetsrummet eller i hallen. Och de röda i hallen eller sovrummet.. Inte där jag bor nu.. Men där jag kommer att bo i framtiden. Här i lägenheten finns det inte mycket plats för mer möbler.. Våran lägenhet är faktiskt väldigt övermöblerad.. Men det kommer snart at bli bättre när en av våra soffor ska till mina föräldrar och även en garderob. Dessa kommer att hamna i deras förra sovrum som nu kommer att bli kontor för dem.. :)

Nu ska jag se om jag kan få gjort något här hemma så att min älskling blir överraskad när han kommer hem.. Typ lika överraskad som han blev igår när han sa: Vi har ett vardagsrumsgolv.. :O

Nu får jag det att låta som vi bor i värsta svinstian.. Men det gör vi inte.. Det har bara varit så mycket nu ett tag och mer kommer det bli.. Därför har jag bestämt mig för att försöka hålla mer ordning här hemma om det går. hmm..

Hej så länge!



Shelon i The Big Bang Theory!

Ni som känner mig vet att jag älskar The Big Bang Theory. Och idag tänkte jag visa ett klipp av mitt favoritavsnitt där Sheldon gör bort sig ordentligt.. Så roligt. :D


Dagens Citat!

"Ju mer jag betänker det,
dess tydligare tycks det mig att livet är till helt enkelt för att levas."

~ Goethe

Mindre än två månader kvar!

Till jul!!

Jag älskar julen.. Att hitta klappar till mina nära och kära. Och all god mat..
Den svåraste personen att hitta på klappar till är min underbara sambo. Han brukar aldrig önska sig något specellt och det är så svårt att hitta på något då.. Jag brukar försöka ge honom något som jag tror att han faktiskt har användning av, som till exempel något till garaget. Men eftersom jag är totalt ointresserad av bilar har jag väldigt svårt att hitta på presenter till honom.. Det brukar bli en utmaning vilket faktiskt brukar sluta bra..

Just nu sitter jag och väntar på att min älskling ska ringa och säga att han slutat jobba.. Han brukar ringa när han är på väg.. Vilket jag tycker är väldigt skönt.

Idag har jag haft en ganska lugn dag.. Broderat lite och lyssnat på bra musik. :D

I morgon bär det eventuellt av till Karlstad. Då ska jag till Bilteama och Ikea..

Nu måste jag sluta..

BYE!

Dagens citat

"All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them."
~ Walt Disney



Träningsvärk och huvudvärk..

Veckan som varit har gått så himla fort.. Vet inte riktigt vart den svepte iväg.
I lördags var jag hemma hos mina föräldrar och hjälpte min mor att lägga nytt golv i deras nya sovrum.. Jag har kommit på att det är riktigt roligt att lägga klick golv.. Och jag är ganska bra på det med. :D
Och så älskar jag verkligen golvet som de ska ha i sitt sovrum. Det är så snyggt.. Vill ha det själv sen i rummet som kommer att bli mitt arbetsrum eller kanske sovrummet.. Men vi får se om det finns kvar att köpa då..

När jag vaknade igår kunde jag knappt ta mig ur sängen och att lyfta armarna är en riktig utmaninmg.. Vilket det är även idag.. 

Igår ar jag även hos mina föräldrar. Då hjälpte jag till lite att med att sätta golvliste i samma rum som jag la golv i dagen innan, men det var lite svårt att hjälpa till när jag hade så ont.. Men det var skönt att kunna hjälpa till lite..

I morse vaknade jag med ont i huvudet och träningsvärken är fortfarande kvar... Fast det är ju så..
Innom en snar framtid ska jag hjälpa mamma att lägga golv i deras hall.. Det kanske till och med blir till helgen.. Men det får vi se..

Nu i veckan ska jag ta det lugnt och städa lite här hemma.. Ska även försöka brodera klart vepan till min mamma..

Dags att ta och lägga mig och försöka bli kvitt huvudvärken

Helgens äventyr!

Jag är fortfarande trött efter helgens äventyr.. Och jag har inte ens ett jobb... Kan bara fundera på hur de andra mår som måste upp på morgonen och jobba hela dagen..
Jag borde egentligen inte gnälla.. Jag hade en jättebra lördag och söndag.. Så mycket skratt att tårarna sprutade vid vissa tillfällen.. :D
Måste bara säga att jag älskar Dalarna, men gud vilken skillnad det var i temperatur. Det var verkligen iskallt där uppe. Jag har fått tillbaka min förkylning igen.. Men gud vilken bra anledning att unna sig varm choklad och även glass mot sin stackars hals! :)

Igår blev jag hämtad av min svärmor och vi umgicks på eftermiddagen.. Det blev väl mest att prata om det senaste, men det var väldgt trevligt.. Sen åkte vi in till K-hamn och jag hjälpte till att handla lite..

Och vilken chock min sambo och jag fick.. Eller kanske mest jag.. Vi fick våran julklapp tidigt i år.. Ett varsitt nytt täcke och sedan sängkläder.. Nu slipper vi slåss om min sambos täcke som är så mycket mysigare än mitt..
Men det kan ju kanske var så att vi tränger ihop oss i ett täcke för att vara varandra nära.. ;)
Skönt ska det bli i alla fall att ha lika täcken. då kvittar det vilket man ligger i...

Just nu står min dator och försöker föra över alla bilder som blev tagna i helgen, men den verkar tycka det är jobbigt.. Tar i alla fall lång tid.. Jag kanske till och med bjuder på någon bild sedan.. Vi får väl se..

Nej nu ska jag nog försöka göra något åt röran här hemma istället för att bara kolla på det.. Suck.. Tänk om man hade pengar att anställa någon som kunde städa och hålla ordning på allt här hemma.. Men det skulle nog kännas som om någon rotade i ens privatliv..

RSS 2.0