Huset!

Mycket har hänt de senaste dagarna. Många tankar snurrar runt i huvudet. Både tråkiga och roliga.

Lusten att skriva är liten just nu. Lusten att flytta är stor.

Sambon har varit ledig i tre dagar och börjar jobba i morgon igen.. Vi har fått lite tid ihop och fått lite gjort i huset med. Igår var vi och hämtade bänkskivorna till köket och köpte en stationsklocka på jysk som vi ska ha i köket. :D

Just nu tar jag en pause från att ringa företag om sponsring.. Har några till att ringa men många har lunch..

Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer.

Ha det bra allesammans!

BYE!

We The Kings



Jättebra låt!

Blåsigt!

Det blåser storm ute.. SHMI har gått ut med klass 1 varning.. Jag vill verkligen inte gå ut i det här vädret.. men vi får väl se hur det blir med det..

Förkylningen håller i sig.. Det kan ju bero på att jag faktiskt inte har tagit det lugnt på ett tag.. Städer, plockar tvättar. Jobar och allt annat.

Det går frammåt i huset. Mattan i köket ligger. Bara lite mera golv kvar att lägga i vardagsrummet. Kanske en åttondel eller något sånt.. Sen är det trappan och trapphuset som ska fixas.. Lite avlopp och vattendragning och köpa lite vitvaror. Sätta upp några dörrar.. Har säkert glömt en hel del som ska göras men så är det..

Min älskling jobbar hårt med huset för att det ska bli inflyttningsklart och ajg älskar honom verkligen för det.. Men jag tycker inte om att han sliter så hårt.. Det syns att det börjar ta på honom och så är det ganska jobbigt att vi inte kan ses så mycket.. Jag saknar att bara krypa ihop i soffan och kramas och prata. Visst har vi tid för varandra ibland men då är han jätte trött eller så är jag. Nu ska jag slut gnälla.. Har tvättstugan om en och en halv timme.. Ska försöka fixa lite med tvätten..

BYE BYE!

Trött och irriterad!

Idag har min förkylning bara blivit värre.. Plus att jag är lite irriterad på saker som hände ri mitt liv.. Som tex att jag fick panik idag.. Sån panik att jag inte klarade av att vara själv.. Det var ganska länge sedan det hände sist och jag kan inte förstå att jag var så här typ hela tiden förr.. Panik var enda dag.. Dag ut och dag in..

Jag känner fortfarande av paniken dagligen, men jag har lärt mig hantera det bättre och på så sätt har jag lättare att ta hand om mig själv.. Men när jag blir sjuk och trött fungerar inte mina knep för att inte få panik.. Så då brukar den komma och varje gång blir jag lika frustrerad.. Jag vill leva mitt liv som alla andra människor..
Jag hatar när jag får panik  och jag hatar känslan av att vara rädd.. som  jag blir när jag får panik..

Nu ska jag sluta gnälla och försöka koncentrera mig på något annat istället.. Som att ta det lungt och försöka bli frisk.. Har faktsikt inte tid att vara sjuk. Har massor att göra med boken och flytten och sen allt annat roligt man vill göra..

BYE BYE!

You're the One That I Want



Jag älskar Grease! <3 och just nu har jag den här låten på hjärnan..

Insperation!

Jag hittar insperation överallt just nu.. Har suttit och skrivit i ett par timmar idag, trots hostan och magvärken.. Jag vet inte vart alla orden kommer ifrån men händerna bara knapprar på tangenterna och jag är faktiskt nöjd med allt jag har skrivit under dagen...

Jag hitta räven insperation till mina tavlor och andra projekt jag har fnderat på att föra så jag har börjat skissa ner det i ett antackningsblock som ska bli min ideebok.. :D

Jag funderar på om insperationen kommer eftersom jag vet att det går framåt med huset och att jag ser ljuset i tunneln.. Snart blir det flytt.. :D

Nu ska jag fortsätta skriva och sen ska jag kanske iväg med brorsan på en liten tur..

BYE!

Bra låt!


Dagens jobb!

Idag är jag glad.. Väldigt glad.. men trött..

Jag har ringt runt till företag för att få tag på sponsorer, folk som vill förköpa boken, och det har gått ganska bra..
Men lilla blyga jag har lite problem med att prata så där i telefon.. Vet aldrig riktigt vad jag ska säga och vad svettig jag blir i händerna... Men det har gått bra ändå..

Har varit till byggvaruhus i närheten idag och kollat på kakel till köket.. Mycket fint finns det.. Vi köpte handtag till skjutdörren till toan och en krok till handukarna på toaletten.. Ska försöka lägga upp lite bilder sen.. Har dem i mobilen.. Och längtan efter flytt är stor just nu.. :D

Jag håller på att bli förkyld igen, men jag känner att gårdagans mugg med varm choklad hjälpte min onda hals.. Ska nog försöka få i mig en mugg till ikväll..

Just nu är jag hos föräldrarna.. Ska få middag här.. Sambon är i huset och slipar och spacklar.. Helst av allt skulle jag villja vara med honom.. Men jag kan inte vara där med dammet, pga astman..

Jag har varit ute på IKEAs hemsida och kollat lite på saker jag skulle vilja köpa till huset..
Högst upp på önskelistan står:
Två barstolar.. Ingolf i antikbets..
Romantisk bricka, vit

Kollar även på gardiner men det är så svårt att veta vad jag vill ha.. :S finns så mycket att välja på..
Får kolla lite med min vän gardinexperten vad hon tycker jag borde ha.. Hon har säckert många bra ideer..



ojoj!

Nu var det riktigt länge sedan jag skrev.. Mycket har hänt på senaste tiden..

Huset är snart inflyttningsklart.. Vi har beställt bänkskiva till köket och vi tror den kommer om typ två veckor.. :D
Golv till köket är köpt.. Och det är lite spackling kvar och målning i köket..

I vardagsrummet ska det målas lite till och sen ska vi lägga golv.. Sen är det lite lister kvar..

Sovrummet fattas golvlister och fönsterfoder.. Tror typ att det är allt..
Nej föresten trappen och hallen nede ska fixas lite med.. Annars är allt typ klart.. :D

Jag längtar så tills vi kan flytta.. vi håller tummarna på dne här månaden..

Andra saker som har hänt är att boken är inlämnad till tryckeriet och nu gäller det bara att hitta sponsorer... Det jag tycker är svårast.. :S men det hör ju till..

Här hemma i lägenheten håller jag på att packar och städar och tvättar idag.. Vad mycket det finns att göra.. Tror jag har hoppat över allt sånt lite för länge nu.. Dags att ta tag i allt sånt nu.. Hoppas kunna lägga ut lägenheten på försäljning snart.. :D

Nej nu måste jag fortsätta städa..

Bye Bye!

RSS 2.0