Sommartid!

Nu är det äntligen sommartid. Och det känns som våren bara är runt hörnet. :D
Vädret vi hade igår påminnde mycket om Aprilväder, men det är ju faktiskt april på fredag.

I helgen såg jag årets första Tussilago. :) JAg blev så glad. Äntligen.

Nu behöver bara tulpaner och påskliljor slå ut (UTE).


Earth Hour 2010

 

Glöm inte Earth Hour!


Earth Hour!

Glöm inte Earth Hour den 26 mars kl 20:30-21:30.


Check Yes Juliet - We The Kings

 

En sån bra låt som bara får en att vilja dansa. :D


NCIS

Jag älskar serien NCIS. Det är en av mina favoritserier. Det är så mycket roligt med i serien det handlar inte bara om att lösa brott utan det är så mycket mer.


Jag älskade stämningen mellan Tony och Kate. Och jag tycker att det är synda att hon inte är med längre, men Ziva är också bra tycker jag.




Mer nostalgi!

 

 

 

Gyllene Tider! Det är ett band jag ha rlyssnat ganska mycket på. Särskilt med tanke på en av de killarna jag var intresserad av när jag var lite lyssnade på Gyllene Tider.


Måndag!

Jag har aldrig tyckt om måndagar. De betyder att helgen är slut och det dröjer fyra dagar tills fredag. Fredag tycker jag om. Då är det helg och fredagsmys. Även om helgen är fullplanerad och jag knappt hinner se min sambo så är helgen speciell, för då behöver man inte gå upp så himla tidigt som på vardagarna och inte lägga sig lika tidigt.. Min sambo och jag har mer tid för varandra och det tycker jag om.

I morse när jag vaknade ville jag inte gå upp, men det gjorde jag tillslut och då fick jag en glad överasskning. Min underbara älskling hade städat undan lite i hallen och plockat undan lite andra grejer med. :D jag blev så glad. Och bättre blev det när solen sken in genom fönstret.

Nu väntar jag på att min bror ska komma så vi kan börja göra mat. Det ska bli roligt att umgås lite med honom.

Men nu ska jag sätta på lite bra musik och bara ta det lite lugnt..

Ha det så bra!

Nostalgi

 

Jag tror att mina föräldrar var ganska trötta på Spice Gril när jag var liten. Deras musik gick på repet hemma väldigt länge.

 

 

Aqua spelades också mycket hemma, men jag tror att det var min brors cd.

 

 


Angel - Akon

 

Den här låten är så bra. En riktigt party låt. En sån där låt man blir glad av att höra. Och texten är också väldigt fin. :)


Solglasögon!

Jag har tittat lite på internet efter solglasögon som man kan ha över mina glasögon. Jag äger inga solglasögon och tycker att det är dags nu.

Jag har hittat några på synsam som jag ska försöka åka och titta på.. Jag hoppas verkligen att jag hittar någon som passar bra..

:D


Våren är på väg!

Jag vill ha vår nu... De senaste dagarna med mulen himmel, blåst, regn och snö har verkligen satt sig på humöret och det kändes som om våren aldrig ska komma. Men så vaknade jag tidigt i morse (halv nio) av att solen sken in. Det var nästan så jag hoppade upp ur sängen för att kolla om det verkligen var sant. Ute sken solen och himmlen är jätteblå.. Och jag mår mycket bättre idag än jag har gjort på ett tag.

Idag så har jag inte särskillt mycket planerat.. Jag har fortfarande ont i foten sedan jag stuckade foten för en vecka sedan, men det känns inte som om jag behöver kryckorna längre. :)

Ikväll så har sambon och jag tvättstugan. Vilket är behövligt.. Jag minns inte när vi tvättade senast och mitt mål är att ha tvättstugan minst en gång i veckan, vilket tyvärr inte alltid går. Vi har en tvättstuga i lägenheten, men i den tvättar jag bara sånt som jag inte vill ha torktummlat. Och nu har jag ganska mycket sängkläder och handukar som ska tvättas..

Här om dagen gjorde jag klart ett broderi som ja ghar gjort åt min vän Becca. Det är med katter. Jag är faktsikt väldigt nöjd. Och nu ligger det 6 till broderier på hög som väntas på att bli gjorda.. En till till min vän Becca. En till min brors svärmor. Två till mina föräldrar. Och två till mig själv.. Det känns som jag har broderier sommaren ut men man vet aldrig..

Nu ska jag sätta på lite bra musik och sortera lite tvätt..

Ha det så bra i det underbara vädret..

Need You Now!

 

En så fin låt!


Your Love's A Drug

 

Älskar den här sången. Den går om och om igen här hemma.


Vasaloppet!

I morse var de tupp tidigt för att se starten av vasaloppet. Och nu är det bara minuter sedan Jörgen Brink gick i mål efter en spurt. Det var faktsikt riktigt härligt att se.

Att titta på Vasaloppet har varit lite av en tradition i min familj då min mamma är från Dalarna och vart enda år har vi försökt att titta på det här loppet.

För mind el gjorde det absolut inget att bara ligga där och kolla ett par timmar då jag fortfarande är förkyld. Och så har jag stuckat foten.. Jag är väldigt klumpsig. Brukar stucka foten ett par gånger per år.. Vad säger de tom mig.. Dålig balans har jag också. Så det blev inte att jobba idag.. Får hoppas på bättre tur nästa gång.

Nu sak jag nog lägga mig och läsa lite och bara slappa. Igen.

Fredag!

Nyvaken och trött på att vara förkyld. Det är vad jag är just nu.
MIn sambo har varit hemma och varit sjuk i tre dagar med denna dagen räknad och jag hoppas att han blir frisk snart.

Jag hoppas även att jag blir frisk snart då jag ska iväg och jobba på söndag.. Annars blir det lite jobbigt..
Man nu ska jag ta och äta lite frukost innan det är dags att krypa ner under en filt och titta på någon film eller läsa..

BYE

Sallad!

Idag kom mina föräldrar hit och vi lagade mat tillsammans. Eller jag hjälpte till så gott jag kunde. Det blev kasslersallad. Och så gjorde jag min hemma gjorda dressing.. Min sambo kom hem precis till maten.. Han hade fått åka och hjälpa några vänner innan han kom hem efter jobbet..

Det är inte bara jag som är förkyld. Min sambo är också väldigt förkyld och trots det jobbar han.. Vi får väl se om han kryar på sig eller om han bli hemma någon dag. Jag hoppas verkligen att han bli bättre snart. Hatar verkligen att se honom sjuk. Då är jag hellre sjuk själv..

Jag kom upp väldigt sent idag och jag tror att det blir att lägga sig tidigt. Men det blir eventuellt att titta på någon film eller kanske lite NCIS innan det är dags att krypa till kojs.

EN sak jag irriterar mig på är dock att jag fortfarande inte fått lön. :( Hoppas jag får dne imorgon..

Hejsvejs

Glee - Need You Now (Puck & Rachel)

De sjunger den här låten tillsammans så fint. En väldigt vacker sång.
Finns inget mer att säga än att lyssna på den här låten!


Valerie - Glee

 

Tycker om den här låten! :D


Hey Soul Sister!

 

Jag älskar den här låten. Det kvittar om det är Glee eller Train som gör den. Båda är jättebra och jag kan inte avgöra vilken jag tycker bäst om.

Och eftersom jag tycker om båda borde båda vara med i detta inlägget. :D

 

 

 


Glee - Forget You!

Jag bara älskar den här låten.. Gwyneth Paltrow sjunger riktigt bra, tycker jag. Hoppas hon är med i fler avsnitt. :D

Who Says

EN låt jag har fastnat för.. John Mayer har en riktigt fin röst. :D


Förkyld! :(

Jag är förkyld igen.. Och jag hatar det. Men jag vet att jag brukar var typ förkyld hela vintern så jag längtar väldigt mycket tills våren.. VILL HA VÅR NU!

Nu ska jag försöka lägga ut lite klipp från youtube som jag tycker om istället för att gnälla om förkylningen..

Dagens citat

"And so the lion fell in love with the lamb." ~ Edward Cullen
"What a stupid lamb" ~ Isabella Swan
"What a sick, masochistic lion." ~ Edward Cullen

Från filmen Twilight

RSS 2.0