Vart tog våren vägen?

Det är en fråga jag ställt mig själv idag enda sen jag såg att det snöade ute i förmiddags..
Jag vill ha sol och massor av ljus. men men.. det kommer väl komma flera bakslag.

Jag planerar en resa nästa månad tillsammans med min mamma. Åka och hälsa på min underbara vän Anna. Det ska bli så roligt.. Något jag verkligen ser fram emot. :D

Hemma går det frammåt med allt som behöver göras. Vi har fortfarande en hel del kartonger att plocka upp.. men mer än hälften är gjort.. Vi ska försöka ta en tur till Ikea någon dag snart och köpa lite små grejer som behövs. Till sopsortering och lite sånt.

hmmm.. vad finns det mer att berätta.. Jag planerar att göra ett kollage med lite bilder och sätta upp på våra tomma väggar. Bilder på familj och vänner. Även lite av mina fotografier på naturen som jag tagit.. 
Det svåra är att få ner antalet bilder som jag vill ha upp. Jag är uppe i ett par hundra redan och jag har inte ens gått igenom halva av mitt galleri av bilder.. men man får väl börja med en del och sen byta ut dem. 

Jag håller för ögonb licket på med två broderier. En med hjortar i en vinterskog. Den andra är en jultavla med en kattunge och en hundvalp so sover i en julluva. Den senare är snart bara efterstygnen kvar. 

Nu ska jag kolla på lite insperations bilder på nätet.

BYE BYE 

RSS 2.0