Ledsen!!

Idag har jag en ledsen dag.. Allt går bara emot mig idag och jag önskar verkligen att jag hade en boxningspåse att ta ut min ilska och sorg på..

Jag vet att jag kommer att ta mig samman och fortsätta att kämpa för att klara av skolan.. Men jag fick ett par inte jätteoanade nyheter som har gjort mig väldigt ledsen... Det jag behöver just nu är min älskling, men han är på jobbet.. Så jag får klara mig själv.. Det kommer absolut att bli choklad eller likanande i kväll.. Jag behöcer peppa upp mig så att jag klarar av den återstående månaden i skolan....

Igår hade jag slutprovet i fysik B.. Och det kändes som det gick åt skogen.. Men det får jag reda på nästa veckan..

En positiv sak är att jag är klar med svenskan och religionen.. Har lektioner och så kvar, men inga arbeten eller prov.. :)
En annan positiv sak är att på fredag ska jag träffa Rebecca.. Det ska bli jätteroligt... Verkligen något att se fram emot..

Jag hoppas verkligen att jag klarar av skolan.. Men jag ska kämpa av bara helvete för att klara allt..
Jag kanske ska börja redan nu..

Oj! Länge sedan jag skrev...

Jag skäms faktiskt över att jag inte har skrivit på ett tag.. Men nu har jag faktiskt en väldigt bra anledning varför jag inte har skrivit. Jag har knappt kommit ur sängen på tre veckor..

Har varit väldigt sjuk och när jag tror att jag är frisk och börjar må bättre har det kommit tillbaka igen.. Så jag fick nog nu i veckan och gick till doktorn (något som jag hatar). Jag har missat en hel del i skolan. Vilket inte är konstigt om man på tre veckor bara varit i skolan cirka 5 dagar... Mest gått på prov och sånt.. Antar att det blir en hel del att ta igen..

I alla fall jag har en luftvägsinfektion som faktiskt är ganska vanligt om man har svår astma.. Men det är absolut inget roligt.. Och som det inte räcker med det verkar det som jag har en virusinfektion som inte vill ge upp... Nu väntar jag bara på svar från läkaren om det är en virusionfektion elle rvad det är... Men jag planerar att masa mig iväg till skolan imorgon om jag inte får hög feber igen.. Det är ju bara cirka 6 veckor kvar till studenten och en hel massa skolarbeten ligger framför mig.. Jag kan int emissa mycket mer om jag vill ta studenten i år..

Det har fast jag varit sjuk hänt mycket runt omkring mig.. Stora förändringar :) mer tänker jag inte säga om det nu.. Förutom att jag inte är en tonåring längre :) Jag är 20 år..

Nu måste jag fortsätta med skolarbete som jag har liggandes på en hög här framför mig.. Ville bara ta en paus och skriva lite..

Jag ska försöka bättra mig med mitt skrivande..

RSS 2.0