Sovdag!

Idag är en sån där dag man bara vill ligga och sova.. Jag är helt slut efter allt mat, godis och allt annat. Men jag ska inte klaga jag har haft en underbar jul. Massor av fina klappar, men tyvärr inga böcker.. men så är det ibland..

Hoppas att ni allihopa har haft en underbar jul.

Blev ett kort inlägg just nu.. Kanske skriver lite senare

Aldrig mer kemi!!

Det är så himla skönt.. Fick igår veta att jag hade klarat av kemislutprovet jag gjorde i torsdags.. Jag blev jätte lättad eftersom jag inte trodde att det gick bra.. Så igår hade jag min sista kemilektion.. Ni kan inte ana hur glad jag är.. Kemi har absolut inte varit min favorit ämne i skolan.. någonsin..

Nu har jag bara ett slutprov kvar på måndag och sedan är det ett arbeta som ska in.. Och kanske ett litet prov till..

I morse satt jag och gjorde klart religionen som ska vara klart på måndag..
Just nu borde jag sitta och skriva på mitt biologiarbete som ska in på måndag eller träna inför slutprovet, men jag har ingen jätte lust med det.. Vill hellre lyssna på julmusik och typ pynta lägenheten.. Men man kan inte alltid få som man vill..

Jag skulle även vilja gå ut och leka i snön.. En sak som jag älskar.. Jag är riktigt barnslig.. :) Men eftersom det är så kalt ute.. ca -14 grader.. Klarar jag inte att göra det med min astma.. Särskillt inte med min förkyldning som inte riktigt vill släppa.. Jag var så dålig att jag inte kunde vara i skolan i början av veckan.. Låg typ i sängen hela tiden och bara hosta.. Missade till och med mina favorit program på tven.. Men det är ju så det blir ibland..

Här kommer en av mina favoritlåtar..



Nu är det bara 5 dagar kvar till jul.. längtar så..

Dagens citat!

Every morning I still wake up and the first thing I want to do is to see your face. - citat från filmen P.S. I Love You


Ny Mobil :)

Idag var mamma, min älskling och jag iväg och kollade på mobil till mig efter skolan.. Min vanliga dog nämligen för ett tag sedan.. Och vi hittade en som är jättebra.. En Sony Ericsson..
Jag har alltid haft Nokia.. Men det var verkligen dags att prova något nytt.. Och denna telefonen ska vara jättebra och den är rosa.. Vilket jag faktiskt ville ha.. :) Jag får telefonen i juklapp.. Men som tidig julklapp..

Bara 12 dagar kvar till julafton!! Och bara 10 dagar kvar till jullov!!

Fick även veta idag på matten att jag klarade i alla fall g på matte d slutprovet.. :) Blev så glad..

Nu ska jag fortsätta "leka" med min nya fina mobil!!




Här ovan kommer en youtube video på en bra vinterlåt..

The Big Bang Theory och ett slutprov klart!! :)

Jag har kommit på att the Big Bang theory är en av de bästa serierna jag någonsin sett.. De är så himla roliga..

Avsnittet som visades i söndagskväll var asbra.. Sheldon är så gullig när han inte fattar vanliga sociala saker.. Och sånt..

Han fattade inte vad KK var för något och frågade både Leornad och Penny.
Den bästa delen av avsnittet i söndags var i slutet när Sheldon kommer ut från Pennys lägenhet:
/>


Leonard: What were you doing at Penny's?
Sheldon
: Well, we had dinner, played some games, and then I spent the night. Oh, and you'll be happy to know that I now have a much better understanding of 'friends with benefits.'

hahaha.. det var skitbra..


Idag har jag skrivit mitt första slutprov för terminen men inte det sista.. Har två kvar innan jullovet..
Men gud vad skönt det är att ha gjort detta provet.. Jag var så nervös innan och det kändes som det inte skulle ha gå så bra.. men jag tror att det gick hyfsat i alla fall..
Och innan jag skulle gå in i aulan och göra provet såg jag att jag hade fått ett jättegulligt mail från Rebecca.. TAck gumman!! Du fick mig verkligen att känna mig mera peppad..

Och när jag slog på mobilen när jag kom ut ifrån provet vid 12 hade jag fått ett jättegulligt sms från min underbara älskling.. Han är så gullig som kommer ihåg mig trots att han har fullt upp på jobbet och en massa annat att göra.. Igår kväll stöttade och peppade han mig, för han vet hur jobbigt jag tycker slutprov är..

Nej nu måste jag försöka plugga lite.. Har egentligen ingen lust men i morgon måste jag till Örebro och då hinner jag inte..

Ha det bra!!

Carol Of The Bells

Vill bara prova att lägga ut en youtube-video på en av mina favorit julsånger..
Hoppas det funkar..




Pluggar inför slutprov och snöflingor!!

Hela dagen har jag i princip suttit och pluggat inför det första slutprovet som jag har i veckan.. Jag har varit själv hemma hela dagen, eftersom min älskade sambo varit iväg och shoppat julklappar till mig :) Så jag har inte blivit störd i pluggandet.. Vilket har varit helt underbart.. Jag har fått en hel del gjort fast jag fastnat en del..

Nyss kom min sambo hem och han hade köpt snöflingor som jag ville ha att sätta på spegeln i hallen.. Han är så gullig.. Ska försöka lägga ut bilder hur det ser ut sen..

Jag har lovat vissa människor att jag ska börja blogga igen i flera månader så jag tänkte att det är dags att göra det.. Får se hur mycket jag hinner nu innan jullovet, med alla slutproven.. Men jag ska allt försöka..

Ha det bra allihop!!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0