Övningskörning!

Idag har jag övningskört.. Jag fick köra till grannstaden som jag ska flytta till innom några månader och sen hem igen.. Det gick faktiskt väldigt bra och jag är väldigt nöjd med mig själv..

Igår var mamma och jag och la golv i huset.. I det rummet som ska vara mitt arbetsrum.. Jag var lite osäker på golvet när vi var i affären men gud vad snyggt det blir.. Det är Lönn klickgolv som vi har köpt.. Vi ska även ha det i sovrummet sen när det är klart för att lägga golv..

Till vardagsrummet har vi köpt valnötsgolv.. Också skitsnyggt.. :D

Imorgon ska jag få träffa bästaste Anna.. Har inte träffat henne på några månader och det ska bli skitkul.. Fllera timmar med bara prat och skratt... :)

Hemma har kag redan börjat packa undan lite saker som inte behövs.. Tror att 12 kartonger är packade redan.. Och det är inte slut på saker med långa vägar.. Men det blir i alla fall bort sorterat en hel del saker.

Jag har funderat på hur mycket saker man faktiskt samlar på sig.. Det kanske är bra att flytta ett par gånger så man får bort saker som inte behövs och annat skit.. ;)

Och för att avsluta inlägget en bra sommarlåt:


RSS 2.0