29 November!!

Snart är december här.. Mindre än en månad kvar till julafton.. :D

Men i år tycker jag det är svårt med julklapparna.. Vad ska man köpa.. Det blir i alla fall inga dyra presenter i år.. Man får väl hitta på något litet.. Det är ju faktiskt tanken som räknas.. Eller hur?


Regn och blåst..

Nu börjar jag bli trött på den här blåsten.. Det tjuter så i husen när det blåser i.. Ganska irriterande när man har svårt att sova.. Natten har varit otroligt jobbig med vridande och vändande halva natten.. Andra halvan som jag sov sjöng jag tydligen julsånger.. Något min sambo tyckte var otroligt irriterande.. Jag som har lovat att han ska slippa höra julsånger hemma innan den första advent.. I morgon alltså..

Jag kan inte rå för det.. Men jag längtar så otroligt mycket efter jul.. Pyntat överallt.. God mat. Gott godis.. Trevligt sällskap.. Allt mys.. Jag önskar jag kunde börja pynta ikväll när jag kommer hem.. Men eftersom vi ska flytta snart.. (hoppas jag) är det ganska onödigt att göra det innan flytten.. Blir så mycket extra jobb för oss.. Så jag får väl vänta.. Hmm...

Hoppas tiden går fort nu..

Nu ska jag vara lite social med min mamma som är med mig på jobbet idag.. :D Har världens bästa mamma... <3

BYE BYE

Snö!

Eftersom jag inte får någon snö ute har jag bestämmt mig för att jag i alla fall kan få det på min blogg... :D

Snart första advent!

Nu har jag gjort det.. Jag har släppt en bok.. Jag kan äntligen kalla mig författtare, dock har jag hört att man är inte en riktig författare förräns man släppt två böcker.. Så nu får jag allt ta nig i kragen och fortsätta med nästa.. Det kommer vara mycket hårt jobb, men jag tänker inte ge upp.. Detta är vad jag vill. Och jag vet att jag kan..

Jag har fått otroligt mycket bra respons på boken.. Vilket gör mig väldigt glad.
Det kom så många personer på vernissagen och det betyder så mycket för mig.. Min äldsta vän kom ända från uppsala med sin flickvän bara för att stötta mig.. Hur gulligt är inte det..

Jag kan fortfarande komma på mig själv med att bara sitta och drömma mig bort.. Jag är en författare.. Jag har gjort det.. Svårt att förstå..

Och snart är det första advent.. MEn vi har ingen snö. Det bara regnar och blåser.. :(
Men på ett sätt är det bra för mig.. Det blir inte lika dyrt att värma upp huset.. Vi har fortfarande inte flyttat in.. MEn det går frammåt.. :D

Nu ska jag jobba lite..

Ha det så bra!

RSS 2.0