Country Strong!

En film som jag så gärna vill se!

 


Av längtan till dig!

En av mina absoluta favo låtar. Tycker den är så otroligt vacker.
Tänker på min sambo när jag hör den här låten. ♥

 


Mindre än en månad

Jaha.. då var det mindre än en månad kvar till jul och jag her inga julklappar klara. Och så ska jag göra i ordning en adventskalender.. Men det finns ju fortfarande tid.

Igår köpte min sambo en röd julstjärna på fot till mig. En sån som jag har önskat mig ganska länge. Den ska jag ha på min skrivbord när jag jobbar. Och varje gång jag tittar på dne kommer jag tänka på min underbara älskling. :)

Till helgen är det äntligen dags att sätta upp adventsljusstakar här hemma. Jag sätte rnog även upp julgardiner om jag hittar dem. :)

Nu ska jag gå och ta hand om lite tvätt som har torkat.

Alexandra Burke - Broken Heels

 

 


Dagens citat!

I'm not insane! My mother had me tested!
~ Sheldon




Var bara tvungen. Älskar the Big Bang Theory. :)

Dagens citat!

"Happiness is not a destination. It is a mood, it is not permanent. It comes and goes and if people thought that way then maybe people would find happiness more often."

~ Julian i One Tree Hill


I julklappstankar..

Just nu sitter jag och försöker komma på vad jag ska ge i julklapp till mina nära och kära.. En del har jag redna kommit på vad jag ska köpa, men andra är svårare att komma på vad man ska ge. Det är lite mer än en månad kvar till jul, men jag ve thur stressigt det brukar bli i slutet och jag brukar alltid lova mig själv att i år ska jag vara ute i god tid, men jag har alltid någon julklapp kvar den sista veckan..

Jag undrar om det blir så i jul med, vilket det antagligen blir om jag känner mig själv rätt.

Nästa helg är det äntligen första advent och då blir det julmusik och upp med adventsstakarna och stjärnorna. Ska även försöka leta reda på julgardineran och sätta upp dem.. men jag har kanske packat ner dem någonstans.. skulle bara så typiskt mig.. :)

Nu ska jag sätta på lite bra musik och försöka få något vettigt gjort.
Ha det bra!

Bra låt!

Jag kom nyss hem från att varit och handlat mat med mina föräldrar. Det är så mycket trevligare att åka och handla med någon än att handla själv. :)

Nu ska jag tömma min kamera från gamla bilder och kolla vad det ska vara för väder i morgon. För då ska jag ut på äventyr! :) Ska bli så roligt. Någon timmes bilresa och trevligt sällskap.

Har fått ännu en sång på hjärnan.. Antagligen på grund av att den är med i Yes Man filmen.. men det gör inte mig något. Här är låten i fråga:

 

Och orginalet (tror det är orginalet i alla fall):

 

 

Nu ska jag fortsätta att förbereda inför morgondagen. :D

 


Yes Man

I helgen tittade min sambo och jag på filmen Yes Man. Det är en film jag verkligen kan rekommendera att titta på om man gillar komedier.



Det blev mycket skratt för oss båda vilket vi verkligen behövde, med tanke på att vi båda låg nerbäddade med feber. Vilken årsdag det blev för oss.. Båda sjuka och trötta, men det blev i alla fall massa mys. Bara ligga och kramas och titta på film. Det kunde ha varit mycket värre.



Shakira

Jag tycker att att den här låten är så jävla bra.. Den bara fastnar i huvudet. Helt enkelt en låt som jag går omkring och småsjunger på hela dagarna. Undrar hur lång tid det tar innan min sambo blir trött på låten. ;)



Glee

Jag älskar musik. Skulle ha på musik dygnet runt om jag kunde.
Jag har en väldigt blandad musiksmak och det är inget jag skäms för.

Jag brukar gilla att titta på musikaler och musikalfilmer. Tror det är därför jag gillar Glee så mycket som jag gör.
Jag brukar gå ut på youtube och kolla på klippen för de kommande avsnitten och idag hittade jag det här klippet som jag bara älskar. Låten är jättebra. :)

 

 

 

Jag längtar tills jag får se det här avsnittet och få reda på vad det handlar om.. Tills dess kommer jag säkert lyssna på den här låten ofta. :)


Snö!

Det snöar ute! Världen runt omkring mig blir vit. Det skulle inte börja snöa förrens i eftermiddag/kväll, men det kommer tydligen tidigare. Det är klass 1 varning.  10 cm snö.. Det är mycket snö. :D

Måste säga att jag tycke rom att snön äntligen kommer då blir det ljusare ute. Inte så dystert som det varit nu ett tag och mer julkännsla även om det är över en månad kvar till jul...  Det enda som är "problemet" med snön är att många kanske inte har satt på vinterdäck än och att det kan bli många olyckor. Vilket jag absolut inte hoppas på. Jag blir själv orolig för mina nära och kära, särskillt de som jag vet är ute och åker många mil idag. Min sambo pendlar ett par mil från och till jobbet dagligen. Min svärmor är i väg och hälsar på en bekant. Hoppas det går bra för dem, men de har i alla fall vinterdäck på.

Just nu skulle jag vilja gå ut i snöfallet och bara njuta, men det är en dålig ide då jag hjar blivit jätteförkyld. Jag får stanna inne och krypa under täcket och bara kolla ut på det istället.

Igår kollade jag på oliver och gänget, vilket var väldigt länge sedan jag såg. Och nu har jag fått den här låten på hjärnan.

Svenska versonen:

 

Engelska versionen:

 

 

Tror faktiskt att jag tycker bäst om den svenska versionen.. Hmm.. Som endel av er vet älskar jag disneys filmer.. Och jag brukar titta på dem när jag är sjuk. Vet inte vad jag ska titta på idag, men jag kommer nog på något.

Hejsvejs!


Soft kitty..

Här kommer ännu ett bra klipp från The Big Bang Theory. :)



 

Soft kitty, varm kitty, little ball of fure.

Happy kitty, sleppy kitty.

Purr purr purr

 

 

 


RSS 2.0