16 mars

Jag har varit hemma nu ett tag från skolan.. Hade en ganksa kort dag idag vilket var väldigt välkommet. Min älskade ska jobba över idag.. Det är så mycket att göra på jobbet... Så jag har tänkt överaska honom med att ha plockat undan all ren tvätt och ta hand om all disk.. Och det är mycket... Hoppas bara att jag hinner allt innan han kommer hem.. Vet ju inte hur länge han jobbar över..

Min sambo och jag brukar förska dela så mycket som möjligt på hushållsarbetet här hemma, med tanke på att jag pluggar på heltid och han jobbar heltid.. Men den senaste tiden när jag har haft mycket prov och sånt så brukar han göra det mesta här hemma.. Han tycker att det är viktigt att jag hinner med skolan och det tar ju faktiskte en hel del från eftermiddagar och kvällar innan stora prov.

Nej nu måste jag fortsätta med att plocka så att han faktiskt ser någon skillnad..


14 mars

Idag har jag haft lägenheten för mig själv. Min älskade smabo har varit i garaget hela dagen.. Och just nu står han och tar en välbehövd dusch.. Han luktade rök när han kom hem men det är väl inte konstigt när han har eldat idag..

Det har varit ganska skönt att ha en dag för sig själv.. Även om det inte känns som jag gjort något speciellt. Jag borde ha pluggat inför fysikprovet i morgon.. Men jag har gjort lite andra skolgrejer istället och så har jag plockat lite här hemma..

Min sambo och jag letar hus nu.. Vet inte hur många som vet om det.. Men vi är så trötta på att bo i lägenhet och vill ha ett hus.. Där det finns plats för alla våra saker och intressen.. Vi har varit på visning på två hus hittills men inga har passat oss i smaken än.. Men det kommer ut mycket hus nu till våren så vi håller tummarna att vi hittar drömhuset..

När jag var lite drömde jag alltid om att jag skulle bo i ett hus som tex Pippis eller ett kråkslott.. Men så vill jag inte ha det längre. Nu drömmer jag om en ganska vanlig villa med garage och altan.. En villa med möjligheter att utvecklas... Så som villan i drömkåken gick fån ett förfallet ställe till het enkelt ett drömhus.

Nu måste jag sluta.. Min sambo har kommit ur duschen och vi ska äta.

5 mars

Tänk att det redan är mars.. Jag tycker att den senaste tiden har gått så snabbt. Massor av plugg har det varit och tyvärr en hel del sjukdom.. Men jag hoppas att det blir bättre när våren kommer igång.. Gud vad jag längtar efter att kunna sitta ute och njuta av vårsolen... Att se tulpaner slå ut och sen så fyller jag ju 20 nu i vår.. Inte för att jag ser någon stor skillnad för mig mellan 19 och 20 år.. Det enda skillnaden jag kommer på är väl att jag får handla på systembolaget och det tror jag inte att jag kommer att göra så ofta.. Dricker ju inte själv.. Men sambon dricker ibland och så kan man ju köpa en vinflaska eller likanande när man ska iväg någonstans..

Idag har jag varit hemma hos min farmor på eftermiddagen.. Min sambo, pappa och jag åkte ut efter kl fem och vi spelade kort med henne och fikade lite.. Jag tycker att hon är en riktig kämpe.. Vet inte hur många som vet men i september så gick min farfar bort ganska snabbt.. Farmor blev lämnad själv.. Hon sa flera gånger när vi åkte dit att han hade sagt att han skulle bli 100 år men det blev han inte.. Min farmor och farfar har en ganska romantisk kärlekshistoria och hade varit gifta sen de var 18-19 år.. De var stora förebilder för mig när jag växte upp.. De höll varandra i handen och kramades och sånt.. Och de var så gulliga med varandra.. Har alltid varit så länge jag kan minnas..

När vi åkte från farmor såg vi 6 vildsvin på vägen.. Det är första gången jag ser ett par vildsvin på nära håll.. Fast jag bodde ute i skogen tills jag blev 16 år.. Det var faktiskt riktigt roligt.. När vi åkte till farmor såg vi även älg.. Och igår när vi var ute och åkte såg vi en räv.. Den var jättefin och hade en stor yvig svans..

Just nu väntar jag på att maten ska bli klar.. Sen ska jag baka sockerkaka tills i morgon..
Jag ska iväg till sm i morgon och vara tränare.. :) Min mamma och bror ska tävla.. Och det kommer säkert bli lite jobbigt i morgon eftersom jag längtar så efter att skjuta.. Men jag måste bygga upp mina muskler igen jag börjar annars kan jag skada mig rejält.. Jag får även träffa Anna i morgon.. :) Det var länge sedan sist..

Här kommer ännu ett The Big bang Theory klipp.. Jag bara älskar den här..




Hur sheldon tar han om penny och sjunger för henne.. Tyvärr gick det inte att hitta ett större klipp än så hör..

Studentmössa!!

Nu var det allt länge sen jag skrev.. Det har varit så mycket att jag inte ens hunnit med att träffa vänner som jag hade planerat att träffa.. Ilband känns det inte som man ens träffar sin egna sambo förräns det är dags att sova..

Det är ganska mycket i skolan just nu.. I igår var det en bok som skulle vara utläst och idag hade jag ett biologi prov.. Tyckte att det gick hyfsat bra.. Absolut inget mvg men jag tror att jag får g i alla fall och det är ju det som räknas..

Igår fick jag min studentmössa.. Den var jättefin och passade bra.. Och gårdagen som kändes ganska trist och lång blev genast lite ljusare... :)

Det som är kvar nu innan studenten:
  • Köpa biljetter till balen
  • Köpa handväska till studenten
  • Skor till studenten och balen
  • Vit klänning till studenten
  • Slutprov i fysik B
  • Slutprov i matte E
  • Slutprov i massage
  • Slutprov i svenska B
  • 2 Fysik bredning prov
  • Ett religionsprov
  • Ett religionsarbete
  • PA
  • Stort historie prov
  • Påsklov
Det är antagligen något mera kvar men just nu kommer jag inte på det.. Jag längtar så otroligt mycket tills studenten.. Jag är väldigt skoltrött just nu... Och jag vill ha VÅR..

Jag vill höra fåglarna kvittra och se blommor komma upp och att gräset ska bli grönt.. Jag vill kunna gå ut i tunika och leggings utan att frysa och jag vill kunna vara ute hela dagen i solen utan att bli förkyld..

Nej nu måste jag sluta.. Är jätte trött.. Borde försöka få sovit lite inatt..
Ska försöka bli bättre på att skriva här..

God natt!!

RSS 2.0